Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΙ



Θα πρέπει  επιτέλους να το καταλάβουμε ό,τι η Ελλάδα μας, είναι από πολλές θέσεις μία αξιοσημείωτη προσμετρούμενη χώρα έναντι πολλών άλλων στον πλανήτη Γη. 
Από τις αρχές του 20ου αιώνα, οι μεγάλες δυνάμεις έκαναν τα πάντα κι έπαιζαν αρκετά πολιτικά παιχνίδια ώστε να τους έχουμε ανάγκη και να γέρνουμε με το μέρος τους, να τους ακολουθούμε…
Απόδειξη το σήμερα (07/2015), όπου ακούμε, πάρα πολύ τακτικά στις πολιτικές εξαγγελίες τη λέξη "διακύβευμα" δηλαδή, "παρά του κύβου" είτε "δια του κύβου" ή απλά στη καθομιλουμένη ερμηνευόμενο:  παιχνίδι με τα ζάρια.
Ναι, κι είναι πολύ εξουθενωτικό ετούτο, καθώς έχουνε βάλει –πάνω από ένα αιώνα- στον τζόγο την Ελλάδα μας, εμάς τους Έλληνες και συνεχώς μας τζογάρουν!
Ώσπου, ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα, για άλλη μια φορά που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις δυνάμεις τους. Ποιοι θα διαφεντέψουν στην Ελλάδα, ποιοι θα πάρουν τα ινία...?

Ευτυχώς όμως, δυο νέοι ΕΛΛΗΝΕΣ, άνθρωποι με αγάπη κι όρεξη για τον τόπο/τους ανθρώπους βρίσκονται μπροστάρηδες στο διακύβευμα της Κυριακής 05/072015 και μας ζητούν να μην παραμείνουμε υποτελείς και χειριστικοί στις ξένες δυνάμεις, διότι εμείς οι Έλληνες ΕΙΜΑΣΤΕ υπολογίσιμοι, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ και ΟΧΙ οι δουλοπάροικοι που μας θέλουν οι ξένες δυνάμεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου